6 Haziran 2015 Cumartesi

VATAN PARTİSİ ACIPAYAM’DA

VATAN PARTİSİ ACIPAYAM’DA
Seçim maratonunda son haftaya girilmişken Vatan Partisi, ilçelerdeki son turlarına devam ediyor. Vatan Partisi milletvekili adayları Hasan Korkmazcan ve Füsun Özçelik Acıpayam’ın Apa, Karahöyük, Kumavşarı, Yassıhüyük, Sırçalık, Kurtlar, Yatağan, Yeşilyuva mahallelerini ziyaret etti.  Ziyaretler sırasında köylerde Hasan Korkmazcan’a ilgi büyük oldu. Korkmazcan’ın milletvekili olduğu dönemlerde yaptıklarını hala unutmadıklarını söyleyen köylüler Vatan Partisi’ne destek verdiler.
KÖYLÜLER ÜRETİM İÇİN VATAN PARTİSİ DEDİ
Tarım politikalarının üreticinin belini bükmesi en çok konuşulan konuların başında geldi. Köylüler; haşhaş ve tütün üretimine getirilen sınırlamalar ve verilen cezalar yüzünden topraklarını işlemeye korktuklarını dile getirerek şimdiye kadar sorunlara çözüm getirenin olmamasından yakındılar.
Vatan Partisi milletvekili adayı Hasan Korkmazcan ise; “bunların hepsi ülkemizi dışa bağlayan politikaların sonucudur. Üretebileceğimiz samanı dışarıdan ithal eder hale geldik, pazarlarımızda yabancı ürünler dolaşmaya başladı. Vatan Partisi üretimi arttırmak için her önlemi alacak. Kamu kuruluşlarımızı yeniden canlandıracağız, kendi üretebileceğimiz ürünlerin dışarıdan alınmasını engelleyeceğiz. Üretmeyen Türkiye devri bitmiştir. Köylümüz topraklarını işleyecek, ürünleri pazarda değerinden satılacak” sözleriyle çözümlerini anlattı.
KARDEŞLİĞİ ENGELLEYEMEYECEKLER
Acıpayam’da kahvelerde yaptığı konuşmada Türkiye’nin bölünme tehlikesine de dikkat çeken Korkmazcan “HDP’yi meşrulaştırma kampanyası Türk milletinden dönecektir” dedi. Engellenmeye çalışılan Adana mitingini başarıyla gerçekleştirdiklerini belirten Korkmazcan; “Vatan Partisi’nin 2 Haziran’da Yüksekova’da yapmaya hazırlandığı kardeşlik mitingi de engellenmeye çalışılıyor. Önce Yüksekova Kaymakamı, Hakkari adayımız Namık Ereli’ye “seçim mitingi için güvenlik önlemi alamayacaklarını, ancak devlet kurumlarını koruyabildiklerini” söyleyerek mitingi iptal etmelerini istedi. Daha sonra ise Vatan Partisi’nin kiraladığı uçaklara uçuş izni verilmedi. Biz Hakkari’ye Kürt vatandaşımızla kucaklaşmaya Denizli ile Diyarbakır’ı birleştirmeye gidiyoruz. Ne olursa olsun Türk Bayraklarıyla Yüksekova’da mitingimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder